5 Kasım 2009 Perşembe


Turuncu Tasarım mimarlık tarafından stand uygulaması gerçekleştirilen LIKIA 40 büyük ilgi topladı ....



LIKIA 40, 21-26 Ekim 2009 tarihleri arasında Marinturk İstanbul City Port’ta düzenlenen 28. Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı’nda deniz severlerle ilk kez buluştu
Türkiye’de polyesterden üretilen ilk klasik double ender model olan
LIKIA 40, 21-26 Ekim 2009 tarihleri arasında Marinturk İstanbul City Port’ta düzenlenen 28. Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı’nda deniz severlerle ilk kez buluştu.



28. Uluslar arası İstanbul Boat Show’da (F-101, Ponton E) yelken dünyasında yeni bir klasik tasarım anlayışını deniz severlere sunmanın onurunu yaşayan SETMARIN; uzun süren AR&GE çalışmalarının sonunda CE-A CLASS (DCI) sertifikalı, klasik, double-ender, polyester LIKIA 40 üzerinde oluşturduğu yüksek kalite, konfor ve performansı, dünyadaki emsallerinden çok daha ekonomik fiyata deniz dostlarına sunuyor.


Maviye gönül vermiş deniz tutkunlarını 25 Ekim 2009 Pazar günü standında düzenlediği kokteylde bir araya getiren SETMARIN, LIKIA 40’ın fuar başarısını konuklarıyla kutlayarak, bu özel teknenin detaylarını daha yakından paylaştı.

Tasarımı Turhan Soyaslan, iç tasarımı Aleks Banakis tarafından gerçekleştirilen LIKIA 40, ergonomik yapısıyla deniz severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara keyifli zamanlar yaşatmak amacıyla planlandı.


Dutch Certification Institute (DCI) tarafından, CE, A sınıfı “SINIRSIZ OKYANUS SEYRİ” belgelendirme çalışmaları imalatının en başından itibaren her aşamada gerçekleştirilen LIKIA 40’ın tam boyu 12.2 metre. Tek veya çift kabin seçenekleriyle iç ve dış mekanlarının oluşumu konfor ve keyifli kullanıma göre dizayn edilen LIKIA 40, modern mutfağı, 1,90 metre iç mekan tavan yüksekliği, navigasyon masasının kullanımı için biri hareketli diğeri sabit koltukları, salonda hem masa hem de çift kişilik yatak olarak kullanabilen hareketli masası ile denizcisine ideal bir yaşam konforu sunuyor. Arka oturma grubu dümen bölümünden ayrılarak 6 kişinin rahatlıkla yemek yiyebileceği biçimde tasarlananan LIKIA 40, aynı zamanda masanın oturma seviyesine indirilmesiyle maksimum büyüklükte bir güverte yatağına da sahip oluyor.



LIKIA 40 TASARIM TURHAN SOYARSLAN-SETMARIN YÖN.KUR.BŞK.SINAN TOYGAR-YILMAZ OZTURK-SETMARIN KEREM GÖKSU

1 yorum:

  1. Likia 40 ın tasarım ve uygulmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil